Live in Houtjetouwtjestrogebouwtje:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bridget and the Goldfish en Diedelie David

maart 25, 2018 @ 3:00 pm - 6:00 pm

Gratis

Evenement Navigatie

Bridget and the Goldfish: een eclectisch en aanstekelijk geluid die de perfecte balans houdt tussen folk, indie, jazz, country, met een vleugje Franse chanson.

Bridget is een fladderaar wiens tochten haar door heel Europa en Latijns-Amerika hebben geleid. De sporen daarvan draagt ze nog op haar vleugels, en neemt ze dan ook mee in haar muziek. Zo zingt ze graag in het Frans, Engels en Spaans over onder andere onbereikbare liefdes, maar ook over de rare, onrechtvaardige wereld waarin we leven. Haar liedjes, soms speels en soms scherp kritisch, nemen je mee op reis in haar kijk op de wereld. Daarbij wordt ze begeleid door haar goede vriend David, die even verdwaald is in de liefde en de wereld als Bridget, maar gelukkig erg goed zijn weg weet op de mandoline, banjo en fluit.

Diedeliedavid: Na jarenlang met z’n gitaar en fluitjes half Europa rond te hebben gereisd, is David Cornelissen, misschien beter bekend onder zijn bijnaam Diedeliedavid, tegenwoordig weer meestal in Brabant te vinden. De winkelstraten en markten heeft hij ingeruild voor de podia van kroegen, theaters en festivals. Hij zingt nog steeds oude volksliederen en speelt nog steeds oude dansdeuntjes, maar beetje bij beetje is ook zijn eigen werk ’n steeds groter onderdeel van zijn repertoire gaan vormen.
Kom maar luisteren naar zijn muzikale verhaaltjes…

 

Gegevens

Datum:
maart 25, 2018
Tijd:
3:00 pm - 6:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Houtjetouwtje-strogebouwtje
Veilingkade 9a
Breda, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.houtjetouwtjestrogebouwtje.nl